Τρόποι αποστολής: Τρέχουσες Προσφορές

Από 18 Οκτωβρίου 2018, ισχύουν οι παρακάτω προσφορές :

  • ΔΩΡΕΑΝ αποστολή με Courier, προϊόντων αξίας άνω των 150€ και βάρους λιγότερα από 10 κιλά.
  • Χαμηλότερες τιμές για αποστολές με Courier.
  • Χαμηλότερες τιμές αντικαταβολής

Τρόποι Αποστολής

Σημειώνουμε, ότι λόγω της ιδιαιτερότητας κάποιων από των προϊόντων μας (π.χ λιπάσματα) το βάρος τους μπορεί να μεταβάλλεται ανα εποχή (π.χ λόγω υγρασίας).

Επίσης, τονίζουμε οτι κάποια προϊόντα με μεγάλο όγκο αλλά μικρό σχετικά βάρος, στο πινακα των στοιχειών τους αναγράφουμε όχι το πραγματικό βάρος τους, αλλά το ογκομετρικό βάρος χρεώσης της αποστολής.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα e-paradeisos.gr μπορεί να σας παραδώσει τα προϊόντα σας με τους παρακάτω τρόπους:

Αποστολή με την εταιρία ταχυμεταφορών Speedex

To e-shop e-paradeisos.gr συνεργάζεται με την εταιρεία Speedex.
Ο συγκεκριμένος τρόπος αποστολής προτείνετε για προϊόντα μικρού όγκου και βάρους, τα οποία μπορούν να αποσταλλούν μέσω courier και το κόστος για αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Σε αυτή τη περίπτωση ο πελάτης έχει τη δυνατότητα πληρωμής μέσω αντικαταβολής. Το κόστος για αποστολή σε όλη την Ελλάδα είναι κλιμακούμενο με βάση τα κιλά ή τον όγκο του προϊόντος. Εφόσον επιλέξετε την πληρωμή μέσω αντικαταβολής, η επιβάρυνση είναι 2,90€.

Η δυνατότητα της αντικαταβολής, υπάρχει μόνο αν το ποσό της παραγγελίας δε ξεπερνάει τα 500€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (βάσει νόμου 4446/22-12-2016).

Αποστολή με την εταιρία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier Πόρτα - Πόρτα

To e-shop e-paradeisos.gr συνεργάζεται και με την εταιρεία ΕΛΤΑ Courier.
Ο συγκεκριμένος τρόπος αποστολής προτείνετε για προϊόντα μικρού όγκου και βάρους, τα οποία μπορούν να αποσταλλούν μέσω courier και το κόστος για αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Σε αυτή τη περίπτωση ο πελάτης έχει τη δυνατότητα πληρωμής μέσω αντικαταβολής. Το κόστος για αποστολή σε όλη την Ελλάδα είναι κλιμακούμενο με βάση τα κιλά ή τον όγκο του προϊόντος. Εφόσον επιλέξετε την πληρωμή μέσω αντικαταβολής, η επιβάρυνση είναι 2,70€.

Η δυνατότητα της αντικαταβολής, υπάρχει μόνο αν το ποσό της παραγγελίας δε ξεπερνάει τα 500€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (βάσει νόμου 4446/22-12-2016).

Αποστολή με τη μεταφορική της επιλογή σας

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει τα προϊόντα σας, στη μεταφορικής της επιλογής σας.  Το κόστος της αποστολής των προϊόντων από τη μεταφορική εταιρεία στη περιοχή του πελάτη, επιβαρύνει τον πελάτη και πληρώνεται στη μεταφορική εταιρεία.

Ο συγκεκριμένος τρόπος αποστολής συνιστάται για δέματα μεγάλου βάρους ή όγκου. Ο πελάτης επιβαρύνεται απο το κατάστημα μας με ενα μικρό ποσό, για την αποστολή των προϊόντων από το φυσικό μας κατάστημα στην έδρα της μεταφορικής.

Αν επιλέξετε το συγκεκριμένο τρόπο αποστολής, δεν υπάρχει η δυνατότητα να πληρώσετε με αντικαταβολή.

Αποστολή με τη μεταφορική myTrans

Το e-shop μας συνεργάζεται και με τη μεταφορική εταιρεία myTrans.

Επιλέγοντας τη αποστολή με μεταφορική myTrans, τα προϊόντα σας μπορούν να αποσταλούν σε όλη την Ελλάδα*. Ο συγκεκριμένος τρόπος αποστολής συνιστάται για δέματα μεγάλου βάρους ή όγκου. Το κόστος για αποστολή σε όλη την Ελλάδα είναι κλιμακούμενο με βάση τα κιλά ή τον όγκο του προϊόντος. Εφόσον επιλέξετε την πληρωμή μέσω αντικαταβολής, η επιβάρυνση είναι 3,50€ ** .

Για προϊόντα με βάρος / όγκο άνω των 60 κιλών, η παραγγελία θα αποστέλλεται με Ευρωπαλέτα.

* : Για τις δυσπρόσιτες περιοχές Σαμοθράκη, Θάσος, Άγιος Ευστράτιος, Ψαρά, Ικαρία, Χάλκη, Σύμη, Τήλος, Νίσυρος, Αστυπάλαια, Καστελόριζο, Σίκινος, Κίμωλος, Ανάφη, Αντίπαρος, Ιθάκη, Αντίπαξοι, Αντικύθηρα, Σκύρος, Αλόννησος οι τιμές καθορίζονται ανα αποστολή και θα πρέπει να επικοινωνήσετε πρώτα μαζι μας.

** : Για τις παραπάνω δυσπρόσιτες περιοχές και επιπλέον Κύθνος, Σίφνος, Σέριφος, Μήλος, Σαντορίνη, Πάρος δεν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.

Οι ανωτέρω τιμές αφορούν παράδοση επι πεζοδρομίου σε αστικά κέντρα ή παραλαβή απο τα συνεργαζόμενα πρακτορεία. Για παράδοση στο χώρο του πελάτη σε απομακρυσμένες περιοχές, το κόστος διαμορφώνεται σε συνεννόηση μεταξύ του πελάτη και το συνεργαζόμενο πρακτορείο.

Η δυνατότητα της αντικαταβολής, υπάρχει μόνο αν το ποσό της παραγγελίας δε ξεπερνάει τα 500€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (βάσει νόμου 4446/22-12-2016).

Παραλαβή από το κάταστημα

Παραλαβή, από το φυσικό μας κατάστημα Παράδεισος, στη Σαλαμίνα