Τρόποι αποστολής: Τρέχουσες Προσφορές

Από 18 Οκτωβρίου 2018, ισχύουν οι παρακάτω προσφορές :

  • Χαμηλότερες τιμές για αποστολές με Courier.
  • Χαμηλότερες τιμές αντικαταβολής

Τρόποι Αποστολής

Σημειώνουμε, ότι λόγω της ιδιαιτερότητας κάποιων από των προϊόντων μας (π.χ λιπάσματα) το βάρος τους μπορεί να μεταβάλλεται ανα εποχή (π.χ λόγω υγρασίας).

Επίσης, τονίζουμε οτι κάποια προϊόντα με μεγάλο όγκο αλλά μικρό σχετικά βάρος, στο πινακα των στοιχειών τους αναγράφουμε όχι το πραγματικό βάρος τους, αλλά το ογκομετρικό βάρος χρεώσης της αποστολής.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα e-paradeisos.gr μπορεί να σας παραδώσει τα προϊόντα σας με τους παρακάτω τρόπους:

Αποστολή με την εταιρία ταχυμεταφορών Speedex

To e-shop e-paradeisos.gr συνεργάζεται με την εταιρεία Speedex.
Ο συγκεκριμένος τρόπος αποστολής προτείνετε για προϊόντα μικρού όγκου και βάρους, τα οποία μπορούν να αποσταλλούν μέσω courier και το κόστος για αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Σε αυτή τη περίπτωση ο πελάτης έχει τη δυνατότητα πληρωμής μέσω αντικαταβολής. Το κόστος για αποστολή σε όλη την Ελλάδα είναι κλιμακούμενο με βάση τα κιλά ή τον όγκο του προϊόντος. Εφόσον επιλέξετε την πληρωμή μέσω αντικαταβολής, η επιβάρυνση είναι 2,90€.

Η δυνατότητα της αντικαταβολής, υπάρχει μόνο αν το ποσό της παραγγελίας δε ξεπερνάει τα 500€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (βάσει νόμου 4446/22-12-2016).

To e-shop e-paradeisos.gr συνεργάζεται και με την εταιρεία ΕΛΤΑ Courier.
Ο συγκεκριμένος τρόπος αποστολής προτείνετε για προϊόντα μικρού όγκου και βάρους, τα οποία μπορούν να αποσταλλούν μέσω courier και το κόστος για αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Σε αυτή τη περίπτωση ο πελάτης έχει τη δυνατότητα πληρωμής μέσω αντικαταβολής. Το κόστος για αποστολή σε όλη την Ελλάδα είναι κλιμακούμενο με βάση τα κιλά ή τον όγκο του προϊόντος. Εφόσον επιλέξετε την πληρωμή μέσω αντικαταβολής, η επιβάρυνση είναι 2,70€.

Η δυνατότητα της αντικαταβολής, υπάρχει μόνο αν το ποσό της παραγγελίας δε ξεπερνάει τα 500€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (βάσει νόμου 4446/22-12-2016).

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει τα προϊόντα σας, στη μεταφορικής της επιλογής σας.  Το κόστος της αποστολής των προϊόντων από τη μεταφορική εταιρεία στη περιοχή του πελάτη, επιβαρύνει τον πελάτη και πληρώνεται στη μεταφορική εταιρεία.

Ο συγκεκριμένος τρόπος αποστολής συνιστάται για δέματα μεγάλου βάρους ή όγκου. Ο πελάτης επιβαρύνεται απο το κατάστημα μας με ενα μικρό ποσό, για την αποστολή των προϊόντων από το φυσικό μας κατάστημα στην έδρα της μεταφορικής.

Αν επιλέξετε το συγκεκριμένο τρόπο αποστολής, δεν υπάρχει η δυνατότητα να πληρώσετε με αντικαταβολή.

Αποστολή των προϊόντων σας, με τη συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία.

Επιλέγοντας τη αποστολή με τη συνεργαζόμενη μεταφορική, τα προϊόντα σας μπορούν να αποσταλούν σε όλη την Ελλάδα. Ο συγκεκριμένος τρόπος αποστολής συνιστάται για δέματα μεγάλου βάρους ή όγκου (μεγαλύτερα από 7 κιλά). Το κόστος για αποστολή σε όλη την Ελλάδα είναι κλιμακούμενο με βάση τα κιλά ή τον όγκο του προϊόντος. Εφόσον επιλέξετε την πληρωμή μέσω αντικαταβολής, η επιβάρυνση είναι 1,70€ + Φ.Π.Α .

Οι ανωτέρω τιμές αφορούν παράδοση επι πεζοδρομίου σε αστικά κέντρα ή παραλαβή απο τα συνεργαζόμενα πρακτορεία.

Η δυνατότητα της αντικαταβολής, υπάρχει μόνο αν το ποσό της παραγγελίας δε ξεπερνάει τα 500€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (βάσει νόμου 4446/22-12-2016).

Αν η παραγγελία σας, έχει ογκομετρικό βάρος άνω των 37 κιλών, επικοινωνήστε μαζί μας, στο 210-4653540, να σας δώσουμε προσφορά για την αποστολή των προϊόντων σας με μεταφορική εταιρεία.

Παραλαβή, από το φυσικό μας κατάστημα Παράδεισος, στη Σαλαμίνα