Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να πραγματοποιήσουν αγορές προϊόντων μέσω του www.e-paradeisos.gr , η Εταιρεία μας διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

Τρόποι πληρωμής

Με αντικαταβολή

Με αντικαταβολή κατά τη στιγμή της παραλαβής του προϊόντος και με την προϋπόθεση οτι το ποσό δεν ξεπερνά τα 500 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (βάσει νόμου 4446/22-12-2016)

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Εταιρείας μας

Μπορείτε να κάνετε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Εταιρείας μας :

  • Τράπεζα Alpha Bank
    IBAN GR34 0140 1800 1800 0233 0004 772 Δικαιούχος: Βιρβίλης Ιωάννης
  • Εθνική Τράπεζα
    IBAN GR 570 110 1850 0000 1854 0601 566 Δικαιούχος: Βιρβίλης Ιωάννης
Με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα.

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα για τις αγορές σας. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners και χρησιμοποιεί το ασφαλές σύστημα της Alpha Bank. Η συναλλαγή σας διεκπαιρεώνετε εξ’ ολοκλήρου από τον διαδικτυακό χώρο της Alpha Bank, απολαμβάνοντας έτσι τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Εφόσον, η κάρτα σας το επιτρέπει υπάρχει η δυνατότητα άτοκων δόσεων.

Με χρήση ψηφιακού πορτοφολιού (MasterPass)

Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής χρησιμοποιώντας το ψηφιακό πορτοφόλι της MasterCard, το MasterPass.

To MasterPass είναι μια πλατφόρμα όπου όλα τα ψηφιακά πορτοφόλια ενσωματώνονται σε αυτή για την υλοποίηση online αγορών. Απλά, εύκολα και με ασφάλεια στο MasterPass ενσωματώνονται τα ψηφιακά πορτοφόλια των τραπεζών και με ένα κλικ στο κουμπί MasterPass ή αγορά με MasterPass κατευθύνεστε απευθείας στο ταμείο.

Η συναλλαγή σας διεκπαιρεώνετε εξ’ ολοκλήρου από τον διαδικτυακό χώρο της Alpha Bank, απολαμβάνοντας έτσι τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Παραλαβή και πληρωμή από το κατάστημά μας.
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας, χωρίς επιβάρυνση μεταφορικών.