Εξαντλημένο

Wolf Garten : Απολαύστε το κήπο σας, ….ακόμα περισσότερο

Η Wolf Garten είναι μια γερμανική εταιρεία παραγωγής εργαλείων και μηχανημάτων κήπου.

Ξεκίνησε το 1922, και από την αρχή έδειξαν ότι είναι μπροστά απο τον καιρό τους. Μία από τις πρώτες καινοτομίες της, η συρόμενη τσάπα, ένα εργαλείο σχεδιασμένο για να κάνει ευκολότερη την εργασία στον αγρό.

Οι καινοτομίες συνεχίστηκαν, το 1953 παρουσίασε τη πρώτη χλοοκοπτική μηχανή με περστρεφόμενες λεπίδες. Το 1958 διέθεσε το πρώτο ηλεκτρικό χλοοκοπτικό στην Ευρώπη, και συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό να δημιουργεί εργαλεία με σαφή προσανατολισμό στην εργονομία, ποιότητα και απλότητα συνδυάζωντας τη κηπουρική τεχνογνωσία με την περιβαλλοντική ευαισθητοποιήση.

Η φιλοσοφία της Wolf Garten

Τωρα πια, μια καθιερωμένη πετυχημένη εταιρεία, διαθέτει καινοτόμα εργαλεία κορυφαίας ποιότητας και αξιοπιστίας, προσφέροντας ακόμα και 10ετή εγγυήση σε κάποιες σειρές εργαλείων όπως η multi-star®.

Δε σταμάτησε όμως εδώ, ανάπτυξε καινοτόμα λιπάσματα και σπόρους, ενώ ταυτόχρονα επέκτεινε τη γκάμα προϊόντων της και σε μηχανές γκαζόν, τρακτέρ αποδεικνύωντας την ικανότητα της, συνεχίζοντας με το ίδιο πάθος για καινοτόμες λύσεις, όπως η πρώτη υβριδική μηχανή γκαζόν.